Malmi

Malmi2021-09-23T11:45:41+00:00

Hierontaote Malmi

Malmin kauppatie 8 b, 00700 HELSINKI

Hierontaote Malmi avattiin 2017. Vuoden 2021 alussa Malmin toimipiste remontoitiin, ja hoitohuoneiden määrä kasvoi neljästä kuuteen.

Alunperin Malmin toimipiste avattiin korvaamaan Pukinmäessä lopettanutta toimipistettämme. Pukinmäen toimipisteestä saatujen erinomaisten palautteiden pohjalta päätimme jatkaa toimintaa Malmilla, jonne osa asiakkaista siirtyikin mukanamme. Avarat ja valoisat tilat saivat heti paljon positiivista palutetta. Erinomaisen sijainnin ja ammattimaisen toiminnan johdosta asiakaskuntamme on kasvanut tasaisesti siitä lähtien.

Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman kuntoutusta, osteopatiaa, purentaelimistön hoitoa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa ja faskia-käsittelyä.

Hierontaote Malmin innokas ja motivoitunut henkilökunta valmiina palvelemaan.

Tervetuloa!

Anna Paavola

Urheiluhieroja, toimipistevastaava

Anna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Bianca Gauffin

Klassinen hieroja

Bianca on saanut klassisen hierojan koulutuksen Vantaalla.
Hän hoitaa myös purentaongelmaisia ja tarvittaessa hyödyntää kuivakuppausta hieronnan ohella.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.


Tehokasta ja rentouttavaa hierontaa – huomioiden asiakkaan elämäntilanteen, sekä ihmisen psykofyysisenä kokonaisuutena.

Pidän hierojan työssäni suuressa arvossa hieronnan vaikutuksia sekä kehon että mielen hyvinvointiin. Ammattilaisena olen rento, täsmällinen ja lempeä. Tekniikoissani yhdistyy tehokkaat ja hoitavat otteet, sekä hermostoa ja mieltä rauhoittavat ja rentouttavat liikkeet. Hieronnassa voin tarvittaessa käyttää apuna kuivakuppausta, joka on tehokas lihaskireyksien helpottaja ja aineenvaihdunnan vilkastuttaja. 

Hoidan myös purentaongelmaisia. Purentaelimistöä kuormittaa hampaiden narskuttaminen tai kova yhteen pureminen, joka voi johtaa leuan jäykistymiseen ja kipeytymiseen. Purentaelimistön hoidosta voit saada apua myös mm. pään -ja kasvojen alueen särkyyn, niska-hartiaseudun jäykkyyteen tai helpotusta stressiin parasympaattisen hermoston aktivoinnin avulla.

Tavoitteenani on hoitaa asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja siksi otankin hoidossa usein puheeksi oman ajan priorisoimisen sekä itsensä hoitamisen tärkeyden. Nykymaailman hektisyys ja suorittamisen paineet, vaihtuvat elämäntilanteet tai arjen mahdolliset haasteet voivat olla valtavan kuormittava tekijä hyvinvoinnissamme. Toivon jokaisen asiakkaani saavan hoidoista itselleen parempaa oloa ja kevyempää mieltä. Nähdään vastaanotolla! 

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT, koronarokotettu

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.

Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.

Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.


Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin.

Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.

Satu Nieminen

Fysioterapeutti AMK, urheiluhieroja, koronarokotettu

Satu on saanut fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016 ja fysioterapeuttina vuodesta 2018.


Olen fysioterapeutti (AMK), Somatic Pilates -ohjaaja, VoiceWell -hoitaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja ja urheiluhieroja. Olen keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Hoidossa menetelmät valitaan asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja tilanten mukaan. Käytän erilaisia manuaalisia menetelmiä kuten nivelmobilisaatiota, lihasenergiatekniikoita, faskiamenetelmiä ja epäsuoria tekniikoita. Hoitoa jatketaan yksilöllisesti valituilla terapeuttisilla harjoitteilla tai hengitys- ja ääniharjoitteilla tai rentoutusharjoitteilla. Koen tärkeäksi kehon riittävän kontrollin ja rentouden sekä sopivien liikestrategioiden käytön. Lisäksi koen, että kehon ja mielen yhteys on tärkeä ottaa huomioon.

Olen perehtynyt ja kouluttautunut lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä vatsalihasten toiminnan ja suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Toinen vahva kiinnostuksen kohteeni on hengitys ja äänentuotto sekä purentaelimistö. Rintakehän, keskivartalon, lantionkorin ja lantionpohjan toiminta ovat tärkeitä hengittämisessä sekä äänentuotossa ja tuessa äänelle. Myös pään ja kaulan alueen lihakset ja faskiat ovat tärkeässä roolissa. VoiceWell-hoitaja koulutuksen lisäksi olen opiskellut fysioterapeuttisia menetelmiä purentaelimistön hoidossa, osteopaattisia menetelmiä kurkunpäälle sekä koulutuksia hengityksen tutkimisesta ja ohjaamisesta.

Ninni Yletyinen

Osteopaatti

Ninni on saanut osteopaatin koulutuksen Helsingissä.
Hän hoitaa myös purentaongelmaisia ja tekee kinesioteippauksia.

Toiminut osteopaattina vuodesta 2018.

Tiina Saari

Fysioterapeutti (AMK), Urheiluhieroja

Tiina on saanut fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2021.


Vastaanotolla pyrin löytämään mahdollista kiputilaa tai oiretta selittävät syyt, joihin vaikuttamalla oireet saadaan lievittymään tai poistumaan. Erityisosaamiseni alueita ovat mm. jänneperäisten vaivojen eli tendinopatioiden (esim. tenniskyynärpää, akillesjännekipu) hoito ja nivelmobilisaatio. Pitkäaikainen kiinnostukseni boulderointiin on perehdyttänyt merkittävästi käytännön kautta kehonhuollon tärkeyteen. Vapaa-aikani kuluu myös koiraharrastuksissa ja patikoiden luonnossa.

Fysioterapiaan tullessasi suosittelen kertomaan lyhyesti toiveistasi tai vaivastasi jo varauksen yhteydessä tai sähköisen esitietolomakkeen lopulla. Tietojen pohjalta pystyn valmistautumaan tapaamiseemme paremmin ja pystyn auttamaan parhaiten jo ensimmäisellä käynnilläsi.

Lämpimästi tervetuloa myös rentouttavaan hierontaan ilman erityisiä vaivoja turvallisin mielin!

Jonna Kasanen

Klassinen hieroja

Jonna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.


Roope Brandt

Urheiluhieroja, koronarokotettu

Roope on saanut urheiluhierojan koulutuksen Espanjassa.
Hän on käynyt lisäkursseja myös mobilisoinnista, fascia-käsittelystä ja tutkimisesta.
Roope tekee myös kinesio-teippauksia.

Hän on harrastanut jalkapalloa aktiivisesti 10 vuotta, tällä hetkellä kuntoilu mielessä squashia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Antti Selamaa

Urheiluhieroja

Antti on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä.

Muita koulutuksia Shiatsu ja NLP practitioner.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2007.


Hoidan asiakkaiden kipu- ja jännitystiloja asiakaslähtöisesti. Harrastan mm. painonnostoa ja rumpujen soittoa.

Rasmus Eerikäinen

Urheiluhieroja, koronarokotettu

Rasmus on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä.

Opiskelee fysioterapeutiksi hieronnan ohella.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015.


Ari Karinen

Urheiluhieroja

Ari on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.