HIERONTAOTE OY

Hierontaote aloitti toimintansa Tikkurilassa vuonna 2010. Kehittäen toimintaa vakaasti, asiakkaita ja henkilökuntaa jatkuvasti kuunnellen, Hierontaote on saanut paljon lojaaleja ja tyytyväisiä asiakkaita. Positiiviset palautteet ovat ruokkineet kasvua ja vankistaneet asemaamme. Asiakasmäärien lisääntyessä se onkin kasvanut yhdeksi suurimmista hieronta-alan ketjuista pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä (8-2020) 6 toimipistettä ja 50 ammattilaista. Vantaalla olemme suurin hieronta-alan yritys.

Toimipisteet perustettu TIKKURILA 2010, MYYRMÄKI 2014, TAMMISTO 2016, MALMI 2017, HERTTONIEMI 2018, PASILA 2020.

Hierontaote tarjoaa asiakkailleen nk. tavallista, eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, ortopedistä- ja klassista osteopatiaa, akupunktiota, purentaelimistön hoitoa, Voice Massagea, PT-palveluita, ravintovalmennusta, raskaushierontaa, Dry needlingiä ja intialaista päänhierontaa toimialueena pääkaupunkiseutu.

Kaikissa toimipisteissä työskentelevät koulutetut nais- ja mieshierojat. Koulutettu hieroja, osteopaatti ja fysioterapeutti ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Heidät on merkitty VALVIRAN* rekisteriin. (*Sosiaali- ja Terveysalan lupa- ja valvontavirasto)

Ja kun lupa-asiat ovat kunnossa, asiakkaat voivat tulla luottavaisin mielin hoitoihin. Käsittely on ammattitaitoista, vakuutukset ovat kunnossa ja kaikista hoidoista saa kuitin. Yrityksen toiminta-ajatuksena on auttaa ihmisiä. Yksityiskohtaisemmin; lihasjännitysten poistuminen tai lievittyminen, nivel-liikkuvuuksien paraneminen, palautuminen liikunnasta tai urheilusuorituksesta, rentoutuminen, vammojen jälkihoito ja ohjaus.

Palveluihin sisältyy myös lämpöhoito ja kehonhuolto-ohjeita, sekä neuvoja liikunnan ja ravitsemuksen riittävälle määrälle. Perusperiaatteena on, että asiakkaita kohdellaan yksilöinä tasavertaisesti ja että palvelun taso on laadukasta – samanlaista kuin itse toivoisi saavansa.

Tärkeintä hoidoissa on ammattimainen hierontaote.

Tervetuloa osaavien ammattilaisten käsiin!

Petteri Duncker

Toimitusjohtaja, Hierontaote