Myyrmäki

Myyrmäki2021-11-04T07:37:14+00:00

Hierontaote Myyrmäki

Iskoskuja 3, 01600 VANTAA

Hierontaote Myyrmäki on toiminut Myyrmäessä vuodesta 2014.

Myyrmäen toimipiste muutti vuonna 2017 nykyiseen sijaintiinsa Kauppakeskus Myyrmanniin. Vuonna 2020 siirryimme uuteen isompaan tilaan. Erinomainen sijainti, laaja asiakaskunta ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat mahdollistaneet Hierontaote Myyrmäen kasvun. Lisäksi positiivinen palaute ja paikallinen mainonta ovat lisänneet tietoisuutta alueella. Toimipisteen monipuolinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan pitkällä kokemuksella, kaikkina päivinä viikossa. Toimipisteessä on 5 hoitohuonetta.

Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, klassista osteopatiaa, lapsi osteopatiaa, PT-palveluita ja Intialaista päänhierontaa.

Hierontaote Myyrmäen uudet ja rauhalliset tilat, sekä koulutettu hoitohenkilökunta ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa!

Heidi Himmanen

Klassinen osteopaatti, klassinen hieroja, toimipistevastaava

Heidi on saanut klassisen osteopaatin ja klassisen hierojan koulutuksen Espoossa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015 ja osteopaattina vuodesta 2019.


Hyvinvointi, terveys ja liikunta ovat olleet minulle aina elämäntapa. Olen harrastanut monia eri lajeja mutta kaikista rakkain niistä on ollut käsipallo, jota ehdin pelata parisenkymmentä vuotta. Urheilutaustani jos mikä, on opettanut kuinka tärkeää lihashuolto on meille kaikille. Myös omat kokemukset pitkään kestäneistä selkäkivuista ovat herättäneet kiinnostuksen erilaisiin hoitoihin. Hyvä manuaalinen terapia voi parhaimmillaan poistaa koviakin kipuja. Tämä motivoi minua työssäni. 

Ihmisten auttaminen ja kuunteleminen on aina kiinnostanut tällaista empaattista ihmisluonnetta ja nyt saan työssäni toteuttaa itseäni ja unelmiani. Tulen myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kunnioitan erilaisuutta.

Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jossa katsotaan kokonaisvaltaisesti pintaa syvemmälle huomioiden kehon ja mielen. Klassinen osteopatia perustuu muun muassa seuraaviin periaatteisiin. Keho on itsesäätävä, itseparantava ja se pyrkii terveyteen. Kehon rakenne ja toiminta liittyvät yhteen ja ovat vuorovaikutussuhteessa toisiinsa nähden. Voisi siis sanoa, että osteopaatti pyrkii hoidollaan ohjaamaan kehoa kohti terveyttä, tukemalla ja vahvistamalla kehon omia toimintoja. Tämä parantaa sekä kehon toimintaa, että rakennetta. Hoidan asiakkaitani näiden periaatteiden mukaisesti. 

Ihminen kokonaisuudessaan kiehtoo minua suuresti, siksi haluan oppia ja tietää yhä enemmän. Uuden oppiminen ja laajempi ymmärrys sekä kehosta, että mielestä motivoi minua työssäni ja pitää tietoni ajantasalla. Valmistumisen jälkeen olen syventänyt osaamistani osteopatian jatko-opinnoilla, joita suoritan säännöllisesti. Aloitin muun muassa syksyllä 2020 6-vuotiset jatko-opinnot, joissa syvennytään vauvojen ja lasten osteopaattiseen hoitamiseen.

Osteopatia on monipuolinen ja lempeä hoitomuoto. Tämän takia asiakkainani käy kaikenikäisiä ja hyvin erilaisin haastein. Hoidan myös mielelläni raskaana olevia, vauvoja sekä lapsia.

Maria Karlsson

Klassinen hieroja, PT

Maria on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.
Hänellä on myös FAF:n personal trainer -koulutus.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

Emma Hulkkonen

Klassinen hieroja, koronarokotettu

Emma on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä ja on erikoistunut kivun hoitoon. Emma tekee myös kroonisten ja akuuttien kiputilojen hoitoon soveltuvia TENS-hoitoja ja kinesio- ja urheiluteippauksia.

 Opiskelee hieronnan ohella fysioterapeutiksi Lahdessa. Emmalla menossa 3,5-vuotisen koulun viimeinen vuosi.

 Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Mirjami Holopainen

Klassinen hieroja

Mirjami on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

 Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.


Olen koulutettu hieroja sekä akupunktiohoitaja.

Minulle voit varata ajan hierontaan, akupunktioon ja kuivakuppaukseen.

Klassisen hieronnan koulutukseni olen saanut Stadin ammatti- ja aikuisopistossa erikoistuen kivun hoitoon.

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutusta minulla on Helsingin Neijing-koulusta sekä Kiinalaisen lääketieteen Akatemiasta. Olen myös FinnAcun jäsen.

Klassisen hieronnan lisäksi työkokemusta minulla on myös tuina-hieronnasta sekä jalkojen vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta.

Nina Moberg

 Klassinen hieroja

Nina on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.


Hieronta on minulle kädentaitoammatti. Siinä voi yhdistää tietoa ihmisen anatomian ihmeellisyydestä, läsnäoloon asiakkaan kanssa.
Hieron asiakastani napakasti. Kysyn ja kuuntelen, jotta hieronnalla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. On palkitsevaa, kun tunnen miten kireä lihaskudos rentoutuu ja asiakkaalle jää miellyttävä fiilis. Parhaimmillaan hieronnasta muodostuu flow-kokemus.
Uuden oppiminen pitää mielenkiintoa yllä. Parhaillaan perehdyn purentaelimistön hoitoon.

Lauri Lötjönen

Urheiluhieroja

Lauri on saanut urheiluhierojan koulutuksen Espoossa.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

Kaarle Suonio

Fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja, koronarokotettu

Kaarle on saanut urheiluhierojan koulutuksen Espoossa ja fysioterapeutin koulutuksen Savonlinnassa.

Lisäkoulutuksia:
-C1/C2 selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi
– raudoilla suoritettava Lihaskalvohieronta Graston tekniikalla

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014 ja fysioterapeuttina vuodesta 2018.


Olen tehnyt fysioterapeutin töitä 2018 tammikuun alusta ja toiminut urheiluhierojana 2014 kesästä lähtien. Olen työn ja koulutuksien kautta erikoistunut tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutukseen ja hoitamiseen. Päivitän jatkuvasti osaamistani ja seuraavaksi käyn urheilufysioterapiaan ja kivunhoitoon lisäkoulutukset. Viimeisin koulutukseni on C1/C2 selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen peruskurssi, missä erikoistutaan rankaperäisien vaivojen tutkimiseen ja manuaaliseen käsittelyyn.
Teen tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapiaa, klassista ja urheiluhierontaa kaikenikäisille ihmisille. Minulla on vahva kokemus eri urheilulajeista, erityisesti kilpauinnista, mitä harrastin 10-vuotta aina SM-tasolle asti. Valmensin kilpauimareita, opiskeluiden ohella, yhteensä 2,5 vuotta ja kilpailin itsekkin syksyyn 2017 asti. Liikunta on vieläkin iso osa elämääni ja minulta voi kysyä vinkkejä kuntosali- ja juoksuharjoitteluun, liikkuvuuden edistämiseen tai ihan mitä mieleen juolahtaa!
Teen töitä Myyrmannin toimipisteessä viitenä päivänä viikossa, tavataan siellä!

Mika Multanen

Urheiluhieroja, koronarokotettu

Mika on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Hän tekee myös purentaelimistön hoitoa ja Dry needling- hoitoa

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.


Työssäni käytän klassisen- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivia menetelmiä aina tarpeen mukaan. Hieronnassa pyrin löytämään syy-seuraus suhteen — en hoida vain oiretta, vaan haluan löytää myös syyn kipuun tai liikerajoitteisuuteen. Dry needling – hoidosta lisää tästä.
Voit myös tulla hierontaan ilman kipuja: säännöllisellä ylläpitävällä hieronnalla pidetään turhat kivut ja liikerajoitteisuudet loitolla.
Annan sinulle tarvittaessa mielelläni myös hyvät venyttely- ja jumppaohjeet!

Janne Romo

Fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja

Janne on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella ja fysioterapeutin koulutuksen Savonlinnassa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016 ja fysioterapeuttina vuodesta 2021.