Pasila

Pasila2021-05-31T13:34:11+00:00

Hierontaote Pasila

Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki

Uusin toimipisteemme aloitti toimintansa elokuussa 2020. Hierontaote Pasila sijaitsee katutasossa ja siellä on 6 tilavaa huonetta.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja siistit tilat ovat valmiina vastaanottamaan alueen asiakkaita. Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa, purentaelimistön hoitoa ja PT-palveluita.

Hierontaote Pasilan koulutetut hoitajat valmiina auttamaan sinua kaikkina päivinä.

Tervetuloa!

David Pérez

Toimipistevastaava, Urheiluhieroja

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Jonna Pitkänen

Fysioterapeutti (AMK), hieroja / PT

Jonna on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Jonna on myös kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2008 ja fysioterapeuttina 2011.


Olen Jonna Pitkänen. Fysioterapeutti, personal trainer, vanhusten voimavalmentaja, ravintovalmentaja ja juoksuvalmentaja. Toimin fysioterapeuttina ja hierojana Hierontaotteella sekä personal trainerina työikäisten naisten ja eläkeläisten parissa yrityksessäni Treenataanko personal training. Valmennan ja kuntoutan ensisijaisesti erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista, ylipainosta, motivoitumisongelmista sekä selkäkivuista kärsiviä. 

Oma suhteeni liikuntaan ja hyvinvointiin on muokkautunut vuosien varrella omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Huonot koululiikuntakokemukset ja nuoruuden ylipaino saivat minut vuosiksi vannoutumaan kokonaan pois liikunnasta. Kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan kasvoi pakon edessä nuorena aikuisena, kun painiskelin samanaikaisesti opiskelun,työn, stressin ja terveyshuolien aiheuttamien oireiden keskiössä.

Päätin, että elämäntapani on pakko muuttua ja ryhdyin ahnehtimaan kaikkea mahdollista kirjallisuutta hyvinvoinnista ja terveydestä, mitkä vain käsiini sain. Myöhemmin tämä lukuinnostus kasvoi erilaisiksi tutkinnoiksi, kompetensseiksi, kursseiksi ja luennoiksi, eikä innostukselle ja uteliaisuudelle näytä tulevan loppua. 

Olen urani aikana haastatellut, kuntouttanut ja liikuttanut satoja ihmisiä. Tämä on antanut minulle mahdollisuuden selvittää, mistä erilaisista syistä huonovointisuus tämän päivän työikäisillä johtuu. Olen huomannut, että tietyt neljä teemaa toistuu lähes jokaisen työikäisen asiakkaani puheissa: huono tai liian vähäinen uni, stressi, liikkumattomuus ja epäsäännölliset ja mukavuudenhaluiset ruokailutottumukset. 

Uskon, että psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi koostuu vahvasti hyvästä tasapainotilasta näiden neljän asian välillä. Tämä on se asia, mitä haluan hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisena edistää.

Harvoin kipujen, väsymyksen ja huonovointisuuden syynä on se, etteikö ihminen tietäisi, miten pitäisi toimia. Ongelmana voi olla mm. se, että pitkältä muutosten listalta on vaikeaa nähdä se yksi asia, johon tarttua ja jota lähteä muuttamaan. Ongelmana voi olla myös olla mukavuudenhalu tai uskonpuute ja lukuisat pettymykset omasta onnistumisesta. Muista kuitenkin, että jos sinulla on halu muuttua, niin silloin siihen löytyy myös keinot. Keinojen löytämisessä minä osaan auttaa. 

Jos siis kaipaat kuntoutukseen, painonpudotukseen tai yleiseen kunnon kohotukseen kokonaisvaltaisempaa otetta, niin ole reippaasti yhteydessä ja varaa aika 15min ilmaiseen ja riskittömään online- haastatteluun. Selvitetään juttelemalla olenko minä oikean oloinen ammattilainen auttamaan juuri sinua. 

Todelliset muutokset tehdään yksitellen, omasta halusta, omalle itselleen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen. 

Pidän yllä säännöllisesti ammattitaitoani lukemalla ammattiini liittyvää kirjallisuutta. Fysioterapian toteutuksen laadin aina asiakkaan oirekuvan, fysioterapeuttisen tutkimuksen ja viimeisimpään näyttöön pohjautuen. Kerrothan siis fysioterapiaan tullessasi varauksen yhteydessä lyhyesti vaivastasi, jotta voin tehdä osan taustatyöstä jo ennen tuloasi. Tämä auttaa minua auttamaan sinua paremmin. 

Koulutukseni:

Merkonomi
Yritysanalytiikan ja taloushallinnan tutkinto
Digitaalisen markkinoinnin tutkinto
Fysioterapeutti amk
FAF Kuntosaliohjaaja
FAF Personal trainer
Vanhusten voimavalmentaja ( ikäinstituutti )
FAF running trainer
Liikuntafysiologia perusopinnot (avoin yliopisto)
Fysiopilates ohjaaja
Ravitsemustieteen perusopinnot (avoin yliopisto)

Luentoja:

Lonkan tekonivelleikkauksen näyttöön perustuva postoperatiivinen fysioterapia
Polven tekonivelleikkauksen hyvä kuntoutus
Epäspesifin selkäkivun hyvä hoito
Fundamentals of writing copy

Kirjoja, joita suosittelent:

The Power of Habit – Charles Duhigg
Why We Sleep – Matthew Walker
Spark: The Revolutionary New Science of Exercise and the Brain
How Not to Die – Michael Greger
The Brain Fog Fix – Mike Dow
Unf*k yourself – Gary John Bishop
The Longevity Paradox – Steven R Gundry
The Achievement Habit – Bernard Roth
The 7 Habits of Highly Effective People – Steven R Covey

Taina Wrigstedt

 Klassinen hieroja

Taina on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Taina tekee myös nivelmobilisointia ja kinesioteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Mariia Starovoitova

Urheiluhieroja

Mariia on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Iina Kankkonen

Urheiluhieroja, Jalkaterapeutti AMK

Iina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Hän tekee myös raskaushierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Iina on äitiyslomalla vuoden 2021 syksyyn saakka!


Tiina Saari

Fysioterapeutti (AMK), Urheiluhieroja

Tiina on saanut fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2021.


Vastaanotolla pyrin löytämään mahdollista kiputilaa tai oiretta selittävät syyt, joihin vaikuttamalla oireet saadaan lievittymään tai poistumaan. Erityisosaamiseni alueita ovat mm. jänneperäisten vaivojen eli tendinopatioiden (esim. tenniskyynärpää, akillesjännekipu) hoito ja nivelmobilisaatio. Pitkäaikainen kiinnostukseni boulderointiin on perehdyttänyt merkittävästi käytännön kautta kehonhuollon tärkeyteen. Vapaa-aikani kuluu myös koiraharrastuksissa ja patikoiden luonnossa.

Fysioterapiaan tullessasi suosittelen kertomaan lyhyesti toiveistasi tai vaivastasi jo varauksen yhteydessä tai sähköisen esitietolomakkeen lopulla. Tietojen pohjalta pystyn valmistautumaan tapaamiseemme paremmin ja pystyn auttamaan parhaiten jo ensimmäisellä käynnilläsi.

Lämpimästi tervetuloa myös rentouttavaan hierontaan ilman erityisiä vaivoja turvallisin mielin!

Miia Suominen

Urheiluhieroja

Miia on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä 2020.

Miia tekee myös nivelmobilisointia ja MET- eli lihasenergia-tekniikoita.

Miia toimii myös lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunta- ja kamppailu valmentajana Kalliossa.


Anton Tolla

Urheiluhieroja

Anton on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2010.


Hieronnan aikana pyrin paikantamaan pahimmat ongelmakohdat ja tuomaan nopeaa helpotusta vaivaan. Hoidon voimakkuuden määrittelee asiakas, ja hieronnan tulee tuntua miellyttävältä ja sopivan tehokkaalta. Hieronta on parasta lääkettä etenkin lihaskireyksiin, -jumeihin ja niistä peräisin oleviin päänsärkyihin. Hieronnalla on kuitenkin laajempia positiivisia vaikutuksia, joten vaikka ei olisikaan mitään erityistä vaivaa niin hieronnasta saa silti hyvää oloa sen kehoa ja mieltä rentouttavan vaikutuksen ansiosta.

 

Näen hieronnan yhtenä helpoimmista tavoista lisätä omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle. Käyn itsekin säännöllisesti hieronnassa, sillä nautin hieronnasta ja koen siitä saadut hyödyt hintansa arvoisiksi. Hieronta soveltuu lähes kaikille, mutta hieronnan menetelmät eivät hoida kaikkia vaivoja, joskin helpotusta oloon voi silti saada. Pyrinkin suosittelemaan tarpeen vaatiessa myös muita hoitomuotoja, kuten fysioterapiaa ja osteopatiaa.

 

Tervetuloa hoitavaan ja palauttavaan hierontaan.

Vesa Vaaranmaa

Osteopaatti

Vesa on valmistunut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018.

Tämän lisäksi Vesalla on lähes 10 vuoden työkokemus hierojana ja jäsenkorjaajana.
Hänen mielenkiinnon kohteita ovat kitaransoitto ja uinti.

Toiminut osteopaattina vuodesta 2018.


Kiinnostuin tuki- ja liikuntaelinten vaivoista alaselkäkipujeni kautta. Kuntoutumisestani oppineena olen huomannut, että TULE-vaivojen hoitaminen ja kuntouttaminen vaatii kärsivällisyyttä. Matka jatkuu edelleen. Osaamistani osteopaattina pyrin lisäämään osallistumalla aktiivisesti alan koulutuksiin. Osteopaattina yhdistelen laaja-alaisesti oppimaani parhaimman lopputuloksen saavuttaakseeni.