Tammisto

Tammisto2021-07-29T06:49:30+00:00

Hierontaote Tammisto

Säätökuja 2, 01520 VANTAA

Hierontaote Tammisto avasi ovensa vuonna 2016 ja muutti nykyiseen osoitteeseen vuonna 2021.

Sijaintinsa puolesta sinne on helppo tulla kaikista suunnista. Tammiston kehittyvälle alueelle perustetussa toimipisteessä on 8 hoitohuonetta.
Runsas positiivinen palaute henkilökunnallemme on luonut vakauden toimintaamme. Uuden avarat ja viihtyisät tilat ovat lisänneet asiakastyytyväisyyttä.

Palveluista löytyy mm. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa,  purentaelimistön hoitoa, lymfahierontaa, hierontaa osteopaattisin tekniikoin, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa ja faskia-käsittelyä.

Hierontaote Tammiston ammattilaiset valmiina auttamaan sinua kaikkina päivinä.

Tervetuloa!

Tomi Palmos

Hieroja, toimipistevastaava

Tomi on saanut kuntohoitajan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut liikunnanohjaajana vuodesta 1995 ja hierojana vuodesta 2000.

Jonna Pitkänen

Fysioterapeutti (AMK), hieroja / PT

Jonna on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Jonna on myös kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2008 ja fysioterapeuttina 2011.


Olen Jonna Pitkänen. Fysioterapeutti, personal trainer, vanhusten voimavalmentaja, ravintovalmentaja ja juoksuvalmentaja. Toimin fysioterapeuttina ja hierojana Hierontaotteella sekä personal trainerina työikäisten naisten ja eläkeläisten parissa yrityksessäni Treenataanko personal training. Valmennan ja kuntoutan ensisijaisesti erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista, ylipainosta, motivoitumisongelmista sekä selkäkivuista kärsiviä. 

Oma suhteeni liikuntaan ja hyvinvointiin on muokkautunut vuosien varrella omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Huonot koululiikuntakokemukset ja nuoruuden ylipaino saivat minut vuosiksi vannoutumaan kokonaan pois liikunnasta. Kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan kasvoi pakon edessä nuorena aikuisena, kun painiskelin samanaikaisesti opiskelun,työn, stressin ja terveyshuolien aiheuttamien oireiden keskiössä.

Päätin, että elämäntapani on pakko muuttua ja ryhdyin ahnehtimaan kaikkea mahdollista kirjallisuutta hyvinvoinnista ja terveydestä, mitkä vain käsiini sain. Myöhemmin tämä lukuinnostus kasvoi erilaisiksi tutkinnoiksi, kompetensseiksi, kursseiksi ja luennoiksi, eikä innostukselle ja uteliaisuudelle näytä tulevan loppua. 

Olen urani aikana haastatellut, kuntouttanut ja liikuttanut satoja ihmisiä. Tämä on antanut minulle mahdollisuuden selvittää, mistä erilaisista syistä huonovointisuus tämän päivän työikäisillä johtuu. Olen huomannut, että tietyt neljä teemaa toistuu lähes jokaisen työikäisen asiakkaani puheissa: huono tai liian vähäinen uni, stressi, liikkumattomuus ja epäsäännölliset ja mukavuudenhaluiset ruokailutottumukset. 

Uskon, että psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi koostuu vahvasti hyvästä tasapainotilasta näiden neljän asian välillä. Tämä on se asia, mitä haluan hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisena edistää.

Harvoin kipujen, väsymyksen ja huonovointisuuden syynä on se, etteikö ihminen tietäisi, miten pitäisi toimia. Ongelmana voi olla mm. se, että pitkältä muutosten listalta on vaikeaa nähdä se yksi asia, johon tarttua ja jota lähteä muuttamaan. Ongelmana voi olla myös olla mukavuudenhalu tai uskonpuute ja lukuisat pettymykset omasta onnistumisesta. Muista kuitenkin, että jos sinulla on halu muuttua, niin silloin siihen löytyy myös keinot. Keinojen löytämisessä minä osaan auttaa. 

Jos siis kaipaat kuntoutukseen, painonpudotukseen tai yleiseen kunnon kohotukseen kokonaisvaltaisempaa otetta, niin ole reippaasti yhteydessä ja varaa aika 15min ilmaiseen ja riskittömään online- haastatteluun. Selvitetään juttelemalla olenko minä oikean oloinen ammattilainen auttamaan juuri sinua. 

Todelliset muutokset tehdään yksitellen, omasta halusta, omalle itselleen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen. 

Pidän yllä säännöllisesti ammattitaitoani lukemalla ammattiini liittyvää kirjallisuutta. Fysioterapian toteutuksen laadin aina asiakkaan oirekuvan, fysioterapeuttisen tutkimuksen ja viimeisimpään näyttöön pohjautuen. Kerrothan siis fysioterapiaan tullessasi varauksen yhteydessä lyhyesti vaivastasi, jotta voin tehdä osan taustatyöstä jo ennen tuloasi. Tämä auttaa minua auttamaan sinua paremmin. 

Koulutukseni:

Merkonomi
Yritysanalytiikan ja taloushallinnan tutkinto
Digitaalisen markkinoinnin tutkinto
Fysioterapeutti amk
FAF Kuntosaliohjaaja
FAF Personal trainer
Vanhusten voimavalmentaja ( ikäinstituutti )
FAF running trainer
Liikuntafysiologia perusopinnot (avoin yliopisto)
Fysiopilates ohjaaja
Ravitsemustieteen perusopinnot (avoin yliopisto)

Luentoja:

Lonkan tekonivelleikkauksen näyttöön perustuva postoperatiivinen fysioterapia
Polven tekonivelleikkauksen hyvä kuntoutus
Epäspesifin selkäkivun hyvä hoito
Fundamentals of writing copy

Kirjoja, joita suosittelent:

The Power of Habit – Charles Duhigg
Why We Sleep – Matthew Walker
Spark: The Revolutionary New Science of Exercise and the Brain
How Not to Die – Michael Greger
The Brain Fog Fix – Mike Dow
Unf*k yourself – Gary John Bishop
The Longevity Paradox – Steven R Gundry
The Achievement Habit – Bernard Roth
The 7 Habits of Highly Effective People – Steven R Covey

Sanna Laakso

Klassinen hieroja

Sanna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Vantaalla.
Hän on suorittanut kivunhoidon tutkinnon, manuaalisen lymfan perusteet, imukuppihieronnan kurssin, kivunhoidon akupunktiokoulutuksen ja dry needling koulutuksen.
Sanna tekee myös fasciakäsittelyä ja lymfahierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.


Olen ollut kiinnostunut koko ikäni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pyrin hyödyntämään sitä hierojan työssäni.

Riitta Kajanto

Klassinen hieroja

Riitta on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lahdessa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 1993.


 

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista, kokonaisvaltaista ja tehokasta klassista hierontaa.
Lähden aina liikkeelle asiakkaan kokonaistilanteen kartoituksesta, jotta voin tarjota parhaan mahdollisen avun hänen ongelmaansa.
Vuosien varrella olen hankkinut runsaasti lisäkoulutuksia laajentaakseni ammattitaitoani ja voidakseni hoitaa asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti.
Olen perehtynyt mm. trigger- ja vyöhykepisteiden käsittelyyn sekä iskias-, niska- ja hartiakipujen hoitoon. Opiskelin vuoden klassista osteopatiaa ja omaan perustiedot lymfahoidosta ja hivenaineterapiasta.
Räätälöin aina myös hieronnan intensiteetin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, niin napakka kuin pehmeämpi, rentouttava hieronta onnistuvat.

Sonja Korhonen

Klassinen hieroja

Sonja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Aloitin hieromisen säännöllisen treenaamisen käytännössä jo 6 -vuotiaana isäni kannustamana ja opastamana. Innostus hieromiseen onkin vahvasti säilynyt niiltä ajoilta tähän päivään asti. Koen löytäneeni juuri oikealle alalle kehonhuollon, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen pariin. Tavoittelen syvempää tietoa kehonhuollosta, anatomiasta, mielen ja kehon yhteydestä. Tällä hetkellä tähtäimessä onkin fysioterapian tai osteopatian opinnot.

Parasta työssäni on tyytyväiset asiakkaat, sekä tuloksien saavuttaminen hierottavan tarpeita kuunnellen. Voimakas ja kevyempi ote onnistuu. Tehdään hieronnasta juuri sinulle sopiva! 

Johanna Voutilainen

Urheiluhieroja

Johanna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Olen urheiluhieroja, valmentaja ja osteopaattiopiskelija. Liikunta ja urheilu ovat olleet vahvasti mukana koko elämäni ajan. Pelasin jalkapalloa 17 vuotiaaksi ja aikuisena uudelleen useamman vuoden. Työkokemusta minulla on kuntosalimaailmasta ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjauksesta 18 vuoden ajalta  ja valmennustaustaa löytyy myös jalkapallon parista.

Kiinnostukseni alaa kohtaan on syntynyt oman urheilu ja liikuntataustan kautta joka on myös tuonut paljon erilaista kokemusta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja hyvinvointiin. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019 ja valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt hierojana ja valmentajana. Mielenkiinnon kohteitani ovat liikkuvuuden ja sitä kautta suorituskyvyn parantaminen sekä

Ihmisen anatomia ylipäätään ja melkein kaikki vapaa-aikani kuluu joko itse urheillessani tai crossfitiin, voimaharjoitteluun, urheilufysiologiaan yms liittyviin asioita opiskellessa.

Evgeniia Kokorina

Urheiluhieroja

Evgeniia on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Olen suorittanut opinnot klassisessa- ja urheiluhieronnassa. Erikoisalaani on nivelongelmat ja -vaivat sekä niiden hoito.
Laaja-alainen koulutus antaa mahdollisuuden hoitaa sekä lihasten kipua että  niveltoiminnan häiriöitä.
Harrastan tanssimista ja liikuntaa. Tämä myös auttaa minua ohjaamaan asiakkaitani ja antamaan heille kotiohjeita lihashuoltoon.
Osaan kuunnella asiakkaitani. Pidän sitä hyvin tärkeänä asiakaspalvelutyössä.
Olen miellyttävä, ystävällinen ja hymyilevä ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kukaan ei lähde minun hoitohuoneestani saamatta apua vaivoihinsa.
Paras arvosana on minulle asiakkaan hymy hoidon jälkeen.

Aleks Piispa

Urheiluhieroja

Aleks on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän on suorittanut Valmentajat ry:n Fascia-kurssin v. 2015.
Jatkosuunnitelmissa fysioterapiakoulutus.
Aleks tekee myös kinesioteippauksia ja mobilisoivaa hierontaa.

Jalkapallo on lähellä Aleksin sydäntä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Keskityn työssäni ongelman hoitoon ja pyrin keksimään ratkaisua siihen, mistä oireet voivat johtua ja autan sinua pääsemään parempaan kuntoon. Olen opiskellessani hierojaksi erikoistunut kivunhoitoon.  Minulla on pitkä urheilutausta salibandyn puolelta.

Erityisesti niska-hartiaseudun kivut ja ongelmat ovat osaamisaluettani. Mikäli sinua vaivaa päänsärky, hartiajännitykset tai jokin muu, varaa aika ja tule käymään luonani Tammistossa.

Niko Papinoja

Fysioterapeutti AMK, Urheiluhieroja

Niko on saanut fysioterapeutin koulutuksen Helsingissä.
Hän omaa vankan kilpaurheilutaustan jääkiekon parissa.
Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2020 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

Fysioterapeuttina olen kiinnostunut erityisesti pitkittyneiden kiputilojen hoidosta, mutta autan sinua myös akuuttien tuki- ja liikuntaelinongelmiesi kanssa. Lähdetään yhdessä selvittämään tilannettasi. Luodaan tarvittaessa suunnitelma, joka toimii parhaiten juuri sinulle, sinun ongelmaasi.
Kohtaan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti ihmisenä. Olet tervetullut vastaanotolleni omana itsenäsi.
Fysioterapian lisäksi tarjoan myös rentouttavaa ja tehokasta hierontaa, jonka jälkeen olosi on takuuvarmasti kevyempi.
Nähdään Tammistossa!

Marko Färlin

Osteopaatti, urheiluhieroja

Marko on saanut klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä ja purentaelimistön hoitoa.

Toiminut osteopaattina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2010.


Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Osaan hoitaa akuutteja niska-hartiaseudun ongelmia ja tarvittaessa antaa hoito-ohjeita.
Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.

Ville Korhonen

Urheiluhieroja

Ville on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.


Olen 2019 kesällä valmistunut koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on yli kymmenen vuoden urheilutausta ja olen aina ollut kiinnostunut ihmisen fysiologiasta ja hyvinvoinnista. Hoidan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti yhdistellen eri tekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan.

Josua Eronen

Urheiluhieroja

Josua on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2021.


Minulla on monipuolinen urheilutausta 6-vuotiaasta lähtien. Kilpaurheilulajeiksi valikoitui ensin jääkiekko, myöhemmin jääpallo ja menossa oleva kausi on 12. bandy-liigassa.  Olen suorittanut myös liikuntaneuvojan opintoja kolme vuotta Pajulahdessa ja tavoitteenani on valmistua kevään aikana.

Kiinnostukseni hierojakoulutukseen lähti hieronnasta saamistani omista kokemuksista. Hieronta helpottaa näyttöpäätetyön aiheuttamaa niskajännitystä ja lievittää siitä aiheutuvaa päänsärkyä. Urheiluvammoissa hieronnalla ja liikeharjoittelulla voidaan vaikuttaa toipumiseen ja ennalta ehkäisyyn merkittävästi.

Työssäni pyrin kohtaamaan asiakkaan yksilönä. Testaan ja haastattelen asiakasta kartoittaakseni asiakkaan tarpeet. Työssäni käytän eri tekniikoita ja voimaa aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.  Kaikki asiakkaat ovat minulle yhtä tärkeitä.

Kimmo Tetri

Urheiluhieroja

Kimmo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.