Tammisto

Tammisto2020-05-29T15:00:08+00:00

Hierontaote Tammisto

Säteritilankatu 2, 01520VANTAA
hierontaotetammisto@gmail.com

Hierontaote Tammisto avasi ovensa vuonna 2016.

Sijaintinsa puolesta sinne on helppo tulla kaikista suunnista. Tammiston kehittyvälle alueelle perustetussa toimipisteessä on 4 hoitohuonetta. Runsas positiivinen palaute henkilökunnallemme on luonut vakauden toimintaamme. Uuden talon viihtyisät tilat ovat lisänneet asiakastyytyväisyyttä.

Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman kuntoutusta, hierontaa osteopaattisin tekniikoin, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, PT-palveluita ja ravintovalmennusta.

Hierontaote Tammiston ammattilaiset valmiina auttamaan sinua kaikkina päivinä.

Tervetuloa!

Tomi Palmos

Hieroja, toimipistevastaava

Tomi on saanut kuntohoitajan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut liikunnanohjaajana vuodesta 1995 ja hierojana vuodesta 2000.

Jonna Pitkänen

Fysioterapeutti (AMK), hieroja / PT

Jonna on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Jonna on myös kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2008.


Toimin fysioterapeuttina, hierojana ja liikuntaryhmien (lantionpohja, pilates, terve selkä -ryhmät) ohjaajana Hierontaotteella. Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2010 asti mm. lantionpohjafysioterapian, neurologisen fysioterapian, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja vanhusten voimavalmennuksen parissa.

Fysioterapian ja hieronnan ohella työskentelen myös personal trainerina ja ravintovalmentajana. Terve ja hyvinvoiva keho koostuu säännöllisestä liikunnasta, terveellisestä ravinnosta ja levosta. Koen että minulla on erilaisten toisiaan tukevien koulutusten myötä laaja ymmärrys ihmisen fysiologiaan. Hieronnassa ja fysioterapiassa otan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja annan mielelläni vinkkejä arkeen tai harrastusten tueksi.

Hieronnassa osaan kuunnella asiakasta hyvin. Minulle uskaltaa tulla hierontaan niin rentoutusta ja helliä otteita kaipaava, kuin ronskimmista otteista pitävä. Kommunikoimalla saamme varmasti sinulle mielyttävän hierontakokemuksen aikaiseksi.

Minua kiinnostaa suunnattomasti lääketiede ja ihmisen fysiologian moninaisuus. Haluan olla työssäni mahdollisimman hyvä ja siksi seuraan aktiivisesti alaani koskevaa tutkimusnäyttöä. Muita hieman alasta poikkeavia kiinnostuksen kohteita ovat myynti ja markkinointi, sosiaalinen media, tietotekniikka, ruoanlaitto, elokuvat ja klassinen kirjallisuus.

Sanna Laakso

Klassinen hieroja

Sanna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Vantaalla.
Hän on suorittanut kivunhoidon tutkinnon, manuaalisen lymfan perusteet, imukuppihieronnan kurssin, kivunhoidon akupunktiokoulutuksen ja dry needling koulutuksen.
Sanna tekee myös fasciakäsittelyä ja lymfahierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.


Olen ollut kiinnostunut koko ikäni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pyrin hyödyntämään sitä hierojan työssäni.

Riitta Kajanto

Klassinen hieroja

Riitta on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lahdessa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 1993.


 

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista, kokonaisvaltaista ja tehokasta klassista hierontaa.
Lähden aina liikkeelle asiakkaan kokonaistilanteen kartoituksesta, jotta voin tarjota parhaan mahdollisen avun hänen ongelmaansa.
Vuosien varrella olen hankkinut runsaasti lisäkoulutuksia laajentaakseni ammattitaitoani ja voidakseni hoitaa asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti.
Olen perehtynyt mm. trigger- ja vyöhykepisteiden käsittelyyn sekä iskias-, niska- ja hartiakipujen hoitoon. Opiskelin vuoden klassista osteopatiaa ja omaan perustiedot lymfahoidosta ja hivenaineterapiasta.
Räätälöin aina myös hieronnan intensiteetin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, niin napakka kuin pehmeämpi, rentouttava hieronta onnistuvat.

Sonja Korhonen

Klassinen hieroja

Sonja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Aloitin hieromisen säännöllisen treenaamisen käytännössä jo 6 -vuotiaana isäni kannustamana ja opastamana. Innostus hieromiseen onkin vahvasti säilynyt niiltä ajoilta tähän päivään asti. Koen löytäneeni juuri oikealle alalle kehonhuollon, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen pariin. Tavoittelen syvempää tietoa kehonhuollosta, anatomiasta, mielen ja kehon yhteydestä. Tällä hetkellä tähtäimessä onkin fysioterapian tai osteopatian opinnot.

Parasta työssäni on tyytyväiset asiakkaat, sekä tuloksien saavuttaminen hierottavan tarpeita kuunnellen. Voimakas ja kevyempi ote onnistuu. Tehdään hieronnasta juuri sinulle sopiva! 

Aleks Piispa

Urheiluhieroja

Aleks on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän on suorittanut Valmentajat ry:n Fascia-kurssin v. 2015.
Jatkosuunnitelmissa fysioterapiakoulutus.
Aleks tekee myös kinesioteippauksia ja mobilisoivaa hierontaa.

Jalkapallo on lähellä Aleksin sydäntä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Keskityn työssäni ongelman hoitoon ja pyrin keksimään ratkaisua siihen, mistä oireet voivat johtua ja autan sinua pääsemään parempaan kuntoon. Olen opiskellessani hierojaksi erikoistunut kivunhoitoon.  Minulla on pitkä urheilutausta salibandyn puolelta.

Erityisesti niska-hartiaseudun kivut ja ongelmat ovat osaamisaluettani. Mikäli sinua vaivaa päänsärky, hartiajännitykset tai jokin muu, varaa aika ja tule käymään luonani Tammistossa.

Niko Papinoja

Urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija

Niko on saanut urheiluhierojan koulutuksen Kuopiossa.

Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti fysioterapiaa Helsingissä.
Menossa on 3,5-vuotisen koulun kolmas vuosi.
Nikolla on myös vankka kilpaurheilutausta jääkiekon parissa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Moderni lääketiede on löytänyt hyvät keinot akuutin kivun lievittämiseen, mutta pitkittyneeseen, yli muutaman kuukauden kestäneeseen kipuun yksinkertaista hoitoa ei ole. Lääketieteessä ihminen nähdään objektina, kivut ja sairaudet vain fyysisen kehon ongelmina. Ihminen on kuitenkin tunteva, kokeva ja ajatteleva subjekti, jonka elämä on täynnä merkityksiä. Mielen vaikutus fyysiseen kehoon on kiistaton. Tämän, sekä ihmisen koko elämäntarinan huomioon ottaminen etenkin pitkittyneen kivun hoidossa on välttämätöntä. Jos sinulla on pitkään jatkuneita kipuja, joille ei tunnu löytyvän selitystä, tule vastaanotolleni ja aloitetaan yhdessä matka kohti parempaa elämää.

Tämän lisäksi autan sinua myös akuuttien kiputilojesi hoidossa. Tässäkin tärkeimpänä pidän informointia tilanteestasi, jotta tiedät minkä takia kipua ylipäätään tunnet. Hoidossani käytän lisäksi erilaisia käsittelyjä, kinesioteippausta sekä tilanteeseen sopivia harjoitteita. Käyn säännöllisesti ammattilaisille suunnatuissa lisäkoulutuksissa. Kokemusta minulla on etenkin niska- ja hartiaseudun, sekä alaselän kiputilojen hoidosta. Tarjoan halutessasi myös rentouttavaa ja tehokasta hierontaa, jonka jälkeen olosi on takuuvarmasti kevyempi.

Tervetuloa ottamaan askel kohti kivuttomampia päiviä!

Marko Färlin

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Marko on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Markolla menossa 4-vuotisen koulun kolmas vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2010.


Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Erikoisosaaminen on akuuttien kiputilojen poistaminen sekä niska-hartiaseutu.
Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.

Ville Korhonen

Urheiluhieroja

Ville on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.