Tikkurila

Tikkurila2020-10-07T16:23:11+00:00

Hierontaote Tikkurila

Lehdokkitie 2 B, 2.krs 01300 VANTAA

Hierontaote Tikkurila on toiminut Tikkurilassa vuodesta 2010.
Maaliskuusta 2019 alkaen uudet, viihtyisät tilamme sijaitsevat Lehdokkitie 2 B:ssä. Sisäänkäynti Lehdokkitien ja Kielotien risteyksestä ja hissillä toiseen kerrokseen. Parkkipaikkoja löytyy parkkitasanteelta, josta myös sisäänkäynti.
Tikkurilan kävelykatu sijaitsee talon toisella puolella.

Toimipiste on Hierontaotteen suurin, yhteensä 8 hoitohuonetta. Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, ortopedistä- ja klassista osteopatiaa, lapsi osteopatiaa, purentaelimistön hoitoa, Voice Massage, intialaista päänhierontaa, raskaushierontaa, PT-palveluita ja ravintovalmennusta.

Hierontaote Tikkurilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan pitkällä kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään. Hierontaote Tikkurilan viihtyisät, siistit ja rauhalliset tilat, sekä koulutettu hoitohenkilökunta ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa!

Kristian Kivimäki

Osteopaatti, urheiluhieroja, toimipistevastaava

Kristian on saanut osteopaatin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Kristian on tehnyt opinnäytetyönsä purentaelimistön toiminnasta ja hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Hierojan koulutus piti sisällään myös klassisen hierojan koulutuksen.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013 ja osteopaattina vuodesta 2018.


Jos kärsit stressistä/ahdistuksesta tai niiden aiheuttamista oireista, uskon olevani oikea henkilö auttamaan sinua. Olen perehtynyt kehon ja mielen yhteyteen viimeiset seitsemän vuotta. Nykyajan kiireinen elämäntapamme on niin kuormittava, ettei kehomme meinaa pysyä mukana. Yleisimpiä merkkejä siitä on hengityksen pinnallistuminen, väsymys, rintarangan kireydet sekä vatsan ja suoliston ongelmat. Myös päänsäryt ja yöllinen hampaiden pureskelu eli bruksaus ansaitsevat maininnan. Näissä kaikissa pystyn auttamaan sinua. Lääketieteen ymmärrys ja hoitokeinot stressin aiheuttamiin kehon oireisiin ovat vielä valitettavan suppeat. Monet ovat hakeutuneet hoitooni sen jälkeen, kun takana on erilaisia tutkimuksia ja hoitoja vaatinut noidankehä, eikä selkeää syytä vaivoille ole löydetty.
Stressin ulkopuoleltakin löytyy suuri määrä tutkittavaa ja hoidettavaa. Siellä vahvuusalueeni on nivelten ja rangan ylikuormituksesta, tai heikosta tukilihaksistosta johtuvan kivun hoitamisessa ja kotiharjoitteiden ohjaamisessa. Periaatteisiini kuuluu asiakkaan kohtaaminen inhimillisenä ihmisenä ja psykofyysisenä kokonaisuutena. Haluan etsiä vaivalle perimmäisen syyn, enkä vain tarttua helposti havaittaviin sekundaarisiin oireisiin. Tällöin saamme pysyviä hoitotuloksia.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Anni Viklund

Klassinen hieroja

Anni on saanut klassisen hieronnan koulutuksen Oulussa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.
Opiskelee koko kehon vyöhyketerapiaa.


Valmistuin klassiseksi hierojaksi Oulusta vuonna 2012. Hieronnassa minulle on tärkeää kehon ja mielen rentouttaminen ja asiakkaan kohtaaminen. Olen kiinnostunut vaihtoehtoisista hoitomuodoista, yrtti- ja luonnonlääkinnästä sekä ihmisen henkisestä hyvinvoinnista. Opiskelen ekaa vuotta koko kehon vyöhyketerapeutiksi, eli refleksologiksi. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

Pauliina Sjöberg

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja

Pauliina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Vuokatissa.

Hän on myös käynyt fasciakäsittely-, kinesioteippaus- ja passiiviset venytystekniikat-kurssit. Jatkosuunnitelmissa osteopatia-opinnot.

Pauliina on harrastanut jalkapalloa 16 vuotta, jonka lisäksi lenkkeilee ja käy salilla.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015.


Useimmiten käsittelen asiakasta napakalla otteella, keskittyen jumi-alueisiin. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan toiveet hieronnan voimakkuudesta, käsiteltävästä alueesta ja hieronnan tavoitteista.

Heidi Himmanen

Klassinen hieroja, klassinen osteopaatti

Heidi on saanut klassisen hierojan ja klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015 ja osteopaattina vuodesta 2019.

Irene Immonen

Klassinen hieroja

Irene on saanut klassisen hieronnan koulutuksen Vantaalla.
Hän on suorittanut myös Intialaisen päänhieronnan- ja kinesioteippaus-kurssin.
Erikoisosaaminen: pää- ja kasvohieronta.

Irene on kilpaillut SM-tasolla voimanostossa, joten hänellä on vankka tausta kuntosaliharjoittelusta.
Jonkun verran tietoa myös kamppailulajeista.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Klassisen hieronnan lisäksi teen intialaista päähierontaa, kasvohierontaa ja kinesioteippausta. Intialaisessa päähieronassa käsitellään pään, niskan ja kaulan lihaksisto. Kasvohieronnassa keskitytään luonnollisesti kasvojen alueen lihaksiin. Kasvohieronta voidaan helposti yhdistää normaaliin hierontakäyntiin.

Neuvon mielelläni asiakkaitani kehonhuoltoon liittyvissä kysymyksissä ja autan myös oikeiden venytysliikkeiden löytämisessä.
Vastaanotoltani saat hoitavaa, stressiä lievittävää hierontaa, tarvittaessa myös napakammin ottein.
Olen yliherkkä hajusteille eli toivottavaa olisi, ettet käyttäisi hajusteita kun tulet hoitooni.
Kiitos ja tervetuloa.

Tiina Kiiskinen

Urheiluhieroja, PT, FasciaMethod -ohjaaja

Tiina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Hän on käynyt myös Personal Trainer -koulutuksen ja Trainer4You:n ravintovalmentajakoulutuksen. Näiden lisäksi käytynä on paljon erilaisia pienempiä hyvinvointialan koulutuksia, sekä kehonhuolto- ja liikuntapuolelle ohjaajakoulutukset. 

Tällä hetkellä opiskelee psyykkistä valmennusta.

Tiina tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Tiinalla on monipuolinen harrastustausta, josta löytyy mm. potku-ja thainyrkkeilyä, pilatesta sekä akrobatiaa. Tällä hetkellä aika kuluu koripallon, kuntosalin ja toiminnallisen harjoittelun sekä kehonhuollon parissa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Ajattelen aina jokaisen asiakkaan yksilöllisesti kokonaisuutena, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja monipuolista otevalikoimaa käytän aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan, sekä pyrin antamaan kehonhuoltovinkkejä myös kotiin. Koen että monipuoliset kehonhuolto- sekä liikkuvuus asiat ovat omaa vahvuuttani.

Pidän ammattitaitoani jatkuvasti yllä säännöllisesti kouluttautumalla ja vahvistamalla omaa osaamistani.

Hierojatyön ohessa teen yhteistyötä eri tahojen kanssa. Vedän mm. FasciaMethod- kehonhuoltotunteja, lihaskuntotunteja, sekä toimin koripalloseura Tapiolan Hongassa fysiikkavalmentajana.

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.

Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.


Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin. Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.

Anne Mölsä

Klassinen hieroja, Kuntosaliohjaaja, ravintovalmentaja, PTCA Personal Trainer

Anne on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lohjalla.
Anne tekee myös raskaushierontaa.
Pilates ohjaaja.
Urheilutaustaa kamppailulajin ja painonnoston parissa.

Toiminut hierojana vuodesta 2017.

Nanne Kettukangas

Fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja/PT

Nanne on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Muita koulutuksia;
Kinetic control alaraaja ja alaselkä/lantio koulutukset
FasciaMethod ohjaaja ja yksilökoulutus
ProMethod -valmentajakoulutus
SUFT (suomen urheilufysioterapeutit ry) lanneranka, lantio ja lonkka koulutus
Kinesioteippaus

Erikoisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennaltaehkäisy
Koko kehon lihastasapainokartoitus (ProMethod)

Hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Nanne on myös urheiluhieroja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2012, fysioterapeuttina vuodesta 2016.


Olen tehnyt fysioterapeutin töitä 2016 syksystä ja toiminut urheiluhierojana 2012 syksystä lähtien. Fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt useita eri lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelin vaivoihin liittyen sekä urheilufysioterapian puolelta. Koulutan itseäni jatkuvasti ja aion perehtyä vielä lisää etenkin urheilufysioterapiaan sekä manuaaliseen käsittelyyn etenkin fasciakäsittelyn osalta.

Teen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, manuaalista terapiaa ja urheiluhierontaa kaikenikäisille ihmiselle. Fysioterapiallani pyrin ennaltaehkäisemään loukkaantumisia parantamalla asiakkaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, työn ja harrastukset sekä hoidettavan kivun ja/tai vamman koko kehon huomioon ottaen. Olen tehnyt töitä eri urheilulajien harrastajien kanssa ja tällä hetkellä teen paljon töitä joukkuevoimistelijoiden ja cheerleaderien kanssa. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja niiden hoidosta. Hoidon tavoitteena on ennen kaikkea hyvä olo, toimiva ja kivuton keho, jotka ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Fysioterapia voi olla myös ennaltaehkäisevää. Teen ProMethod -testauksia, jossa kartoitetaan koko kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Tulosten perusteella annetaan harjoitteet heikkouksien parantamiseksi sekä sovitaan jatkosta, miten lähdetään liikkumaan oikein. Työni teen aina huolella ja asiakkaan toiveet huomioiden.  

Tervetuloa hoitoon!

Piia Haverinen

Fysioterapeutti (AMK), Voice massage terapeutti

Piia on saanut fysioterapeutin koulutuksen Helsingissä.
Hän tekee fysioterapian lisäksi myös hierontaa, voice massage terapiaa, purentaelimistön hoitoa, akupunktiota ja fasciakäsittelyä sekä urheilu- ja kinesioteippausta.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2011.


Tavoitteenani on pyrkiä ylläpitämään asiakkaan toimintakykyä sekä helpottaa oireita ja kiputiloja, jotka haittaavat arkea. Fysioterapeutin näkökulmasta pyrin hoidon lisäksi löytämään keinot myös oireiden ennaltaehkäisemiseen. Useimmat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat mm. niskan ja alaselän aluella johtuvat kehon yksipuolisesta kuormituksesta, lihasepätasapainosta tai liikehallinnan puutteesta. Näihin on onneksi mahdollista saada helpotusta oikeanlaisella hoidolla ja ohjatuilla harjoitteilla.
Uskon että fyysinen hyvinvointi lisää elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja fyysisten oireiden lisäksi huomioin myös kokonaistilanteen. Aito kohtaaminen ja kuuntelu on jo osa hoitoa ja parataa tutkitusti myös hoitotulosta.
Minulla on usean vuoden kokemus vaikeavammaisten kuntoutuksesta. Lisäksi olen kouluttautunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan ja kiinnostunut syventämään osaamista tällä saralla lisää. Olen tehnyt v. 2013 lähtien voice massage terapiaa sekä erikoistunut purentaelimistön toimintahäiriöihin, faskiakäsittelyihin ja lantionpohjan fysioterapiaan. Olen kouluttautunut syksyllä 2019 myös akupunktuuriin, joka on tehokas apu mm. niska-hartiavaivojen, migreenin, niverikon ja muiden kipuoireiden hoidossa.
Minulla on tausta kansainvälisestä kilpaurheilusta ja kamppailulajeista. Suurimpia saavutuksiani kilpaurheilu uralla on potkunyrkkeilyn MM hopea ja EM pronssi. Kilpaurheilu on tuonut arvokasta kokemusta fysioterapian keinoista urheilussa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.
Lämpimästi tervetuloa tekemään yhteistyötä oman kehosi parhaaksi!

Tia Terviö

Klassinen hieroja

Tia on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului kivunhoito (kipusairaudet, akuuttien ja kroonistuneiden kiputilojen hoito)
Erityisosaamisalueisiini kuuluu mm.Fibromyalgia.
Käyttämiäni tekniikoita:
-Klassisen hieronnan otteet
-Mobilisoiva hieronta
-Fascia käsittelyt
-Triggerpiste käsittelyt
-Kinesioteippaus

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.


Olen toiminut ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2010 ja laji taustaani kuuluu mm.Tanssi, Krav maga ja Wushu Kungfu.

Hierojan työn ohessa opiskelen neurotiedettä.

David Pérez

Urheiluhieroja

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Simo Lemmetyinen

Osteopaatti, urheiluhieroja

Simo on saanut osteopaatin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2009 ja osteopaattina vuodesta 2020.


Olen klassiseen osteopatiaan erikoistunut urheiluhieroja. Ennen lopullista tutustumistani osteopatiaan tein urheiluhierontaa, joka mielletään monesti ”voimakkaammaksi” hieronnaksi. Klassiseen osteopatiaan tutustuin itse ensin hoitopöydällä. Muistan ihmetelleeni, miten näin kevyillä ja rennoilla otteilla voi saada aikaan näin kivuttoman kehon. Oppimani voimakas hieronta on erittäin hyvä hoitomuoto oikeissa tilanteissa. Kuitenkin nämä pehmeät otteet ja rento olo hoidon jälkeen saivat minut todella kiinnostumaan osteopatiasta ja sen mahdollisuuksista.

Nyt olen klassinen osteopaatti, ja se tulee esiin myös hoidoissani. Joka hoidossa tutkin kehon kokonaistilannetta, ja sitä, millaiset asiat vaikuttavat oireiden syntymiseen. Mm. luisten rakenteiden tutkiminen ja hoitaminen on yksi merkittävä asia, jonka osteopatia on tuonut hierontatyöni tueksi.

Jos olet kiinnostunut osteopatiasta, voit varata suoraan osteopaattisen hoidon.

Hoitoon voit tulla verkkareissa ja t-paidassa.

Tässä vielä yleisimpiä vaivoja, joita olen osteopaattisin tekniikoin hoitanut: ryhti, iskiaskivut, käsien ja jalkojen säteilykivut / puutuminen, lantion- ja alaselän kivut, selän ”lukot”, hengitysvaikeudet, palleahoidot, niska- ja hartiakivut, päänsäryt.

Kimmo Tetri

Urheiluhieroja

Kimmo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Marko Färlin

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Marko on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä ja purentaelimistön hoitoa.

Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Markolla menossa 4-vuotisen koulun viimeinen vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2010.


Olen toiminut kolme kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Erikoisosaaminen on akuuttien kiputilojen poistaminen sekä niska-hartiaseutu.
Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.

Jari Lindström

Urheiluhieroja

Jari on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Jari tekee myös fasciakäsittelyä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Mikael Perttula

Klassinen hieroja

Mikael on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Erikoisosaamisena raajanivelten liikkuvuuden edistäminen.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.


Minulla on 15 vuoden tausta voimaharjoittelussa ja sen valmentamisessa.